Het team van Goesepitte43

Jan Supply

Met restaurant Goesepitte43 maakt chef Jan Supply voor het eerst zijn visie waar in een volledig eigen restaurantconcept. Toch is het niet voor het eerst dat hij de koksmuts opzet. Hier stroopte hij eerder al de mouwen van zijn kokskostuum op:

  • Hotelschool Ter Duinen (Koksijde)
  • Verschillende buitenlandse stages, o.a. in deze tweesterrenzaken:
    La Bastide de Saint-Antoine (Grasse, Frankrijk)
    Restaurant Girasol (Moraira, Spanje)
  • Restaurant ‘t Molentje (Zeebrugge)
    commis / souschef
  • Salons De Waerboom- Waerboomhof (Groot-Bijgaarden)
    chef
  • Deauville (Kluisbergen)
    uitgebouwd tot Gault-Millauscore 15/20
  • De Refter (Brugge)
    onder supervisie van Geert Van Hecke

Yentl Versyp

De zaalbediening is in handen van de immer enthousiaste Yentl Versyp, die niet aan zijn proefstuk toe is. Hij draaide al vijf jaar mee in De Karmeliet van Geert Van Hecke, en werd daarna meegevraagd naar zijn restaurant, Zet’joe. En nu onthaalt hij je met de glimlach in Goesepitte43!