Onze kaart
Indien u vegetarisch, veganistisch, glutenvrij wil eten of allergieën hebt, gelieve dit bij reservatie reeds door te geven. Zo kunnen wij aan alle verwachtingen voldoen.
Elke maand passen wij onze kaart aan volgens seizoen en smaken.
Houd er rekening mee dat er steeds wijzigingen kunnen zijn op de kaart omdat wij met dagverse producten werken.
** Op feestdagen serveren wij geen lunch **
Voorgerechten
- Noordzeekrab / scheermessen / couscous / yuzu / appel € 37
- Schorseneren / bloemkool / herfsttruffel / feta € 36
- Zeeduivel, gelakt met miso / broccoli / beurre noisette / bergamot € 29
- Tartaar van hert / brioche / knolselder / beurre noisette / jus van eekhoorntjesbrood € 33
Hoofdgerechten
Geserveerd met een groentebereiding en bijgerecht naar keuze.
( 6 euro supplement per extra bijgerecht of groentebereiding).
Uit de Mibrasa:
- Vis volgens marktaanbod dagprijs
-
Ibérico varkenskroon, jus van rozemarijn € 39
- Vol au vent van hoevekip met herfsttruffel € 45
- Black Angus filet pur 'rossini' € 42
- Hertekalf, poivradesaus € 42
- Côte à l’os 5 weken gerijpt door “De Vleeshouwerij” (voor 2 pers.) € 49 pp
Saus naar keuze: Bearnaisesaus – rode wijnsaus
Groentebereidingen
-
Gegrilde portobello, spruiten en spek
- Gelakte pastinaak
- Gekarameliseerd witloof, compote van dadels en Cevenne ui
Bijgerechten
- Gegrilde zoete aardappel / tapenade van olijf / yuzu
- Gnocchi
- Aardappelmousseline
Desserts
- Crêpe Normande met Calvadosroom en huisbereid vanille ijs € 14
- A la minute afgedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en vanilleroom € 14
- Espresso martini € 14
- Chocolade / koffie / kardemon € 14
- Assortiment geaffineerde kazen door “De Kaasplank” € 17
Tijdens het weekend serveren wij minstens voor- en hoofdgerecht.
Indien u allergieën heeft of speciale wensen, laat het ons gerust weten.
Alle prijzen in euro, dienst en btw inbegrepen.