Indien u vegetarisch, veganistisch, glutenvrij wil eten of allergieën hebt, gelieve dit bij reservatie reeds door te geven. Zo kunnen wij aan alle verwachtingen voldoen.
Elke maand passen wij onze kaart aan volgens seizoen en smaken.
Houd er rekening mee dat er steeds wijzigingen kunnen zijn op de kaart omdat wij met dagverse producten werken.
** Op feestdagen serveren wij geen lunch **
Op zaterdagavond serveren wij enkel een viergangen menu aan € 85.
Aan de kaart
Voorgerechten
- King crab / kokkels / fregola / bottarga / Vadouvan € 34
- Kalfstartaar / Gillardeau oester / selder / wasabi € 32
- Schelvis / gerookte eendenborstfilet / gekonfijte tomaat / dashi € 32
- Tataki van tonijn / avocado / edamame / ponzu € 31
Hoofdgerechten
Geserveerd met een groentebereiding en bijgerecht naar keuze.
( 6 euro supplement per extra bijgerecht of groentebereiding).
Uit de Mibrasa:
- Vis volgens marktaanbod dagprijs
- Jonge duif uit Anjou, gebakken ganzenlever € 44
- Iberico varkenskroon € 36
- Frans melklam, filet en schouder € 41
- Filet pur met kreeftenbéarnaise € 55
- Wagyu A5 dunne lende € 75
- ‘Choix du boucher’ dunne lende, 35 dagen gerijpt (voor 2 pers.) € 55 pp
Saus naar keuze: Bearnaisesaus – rode wijnsaus
Groentebereidingen
- Aubergine / baba ganoush
- Groene asperges / gedroogde ricotta / amandelnoten
- Geroosterde prei / romesco
- Kropsla
Bijgerechten
- Verse frieten
- Aardappelmousseline
- linzensalade
Desserts
- Crêpe Normande met Calvadosroom en huisbereid vanille ijs € 14
- A la minute gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en vanilleroom € 14
- Espresso martini € 14
- Chocolade brownie / violet / kersen / granola / ijs van tonkabonen € 14
- Assortiment geaffineerde kazen door “De Kaasplank” € 17
Indien u allergieën heeft of speciale wensen, laat het ons gerust weten.
Alle prijzen in euro, dienst en btw inbegrepen.