Indien u vegetarisch, veganistisch, glutenvrij wil eten of allergieën hebt, gelieve dit bij reservatie reeds door te geven. Zo kunnen wij aan alle verwachtingen voldoen.
Elke maand passen wij onze kaart aan volgens seizoen en smaken.
Houd er rekening mee dat er steeds wijzigingen kunnen zijn op de kaart omdat wij met dagverse producten werken.
** Op feestdagen serveren wij geen lunch **
Op zaterdagavond serveren wij enkel een viergangen menu aan € 85.
Aan de kaart
Voorgerechten
- Boschampignons / brioche / parmezaan € 29
- Pâté en croute van fazant en ganzenlever / Vin Jaune / compote van ui en vijgen € 34
- Sint-jakobsvrucht / radicchio / bloedsinaas / gember € 36
- Zeekat ‘carbonara’ / gefrituurd hoeve-ei € 29
Hoofdgerechten
Geserveerd met een groentebereiding en bijgerecht naar keuze.
( 6 euro supplement per extra bijgerecht of groentebereiding).
Uit de Mibrasa:
- Vis volgens marktaanbod dagprijs
- Vis volgens marktaanbod, op z’n geheel bereid in de Mibrasa voor twee personen dagprijs
- Duo van kalfszwezerik en gebraiseerde kalfswang met Sint-Bernardus Abt 12 € 49
- Fazant 'Fine Champagne' € 42
- Hertenkalffilet € 45
- Hazenrug (voor 2 personen) € 55 pp
- Filet pur met kreeftenbéarnaise € 55
- ‘Choix du boucher’ dunne lende, 35 dagen gerijpt (voor 2 pers.) € 55 pp
Saus naar keuze: Bearnaisesaus – rode wijnsaus
Groentebereidingen
- Witloofsla met kappertjes
- Gekarameliseerd witloof
- Gegrilde portobello gevuld met spruiten en spek / knolselder
- Kropsla / vinaigrette salé
Bijgerechten
- Verse frieten
- Geprakte aardappel
- Pommes Dauphine
Desserts
- Crêpe Normande met Calvadosroom en huisbereid vanille ijs € 14
- A la minute gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en vanilleroom € 14
- Espresso martini € 14
- Conference peer / praliné / yuzu € 14
- Assortiment geaffineerde kazen door “De Kaasplank” € 17
Indien u allergieën heeft of speciale wensen, laat het ons gerust weten.
Alle prijzen in euro, dienst en btw inbegrepen.