Indien u vegetarisch, veganistisch, glutenvrij wil eten of allergieën hebt, gelieve dit bij reservatie reeds door te geven. Zo kunnen wij aan alle verwachtingen voldoen.
Elke maand passen wij onze kaart aan volgens seizoen en smaken.
Houd er rekening mee dat er steeds wijzigingen kunnen zijn op de kaart omdat wij met dagverse producten werken.
** Op feestdagen serveren wij geen lunch **
Op zaterdagavond serveren wij enkel een viergangen menu aan € 85.
Aan de kaart
Voorgerechten
- Koud gelakte paling 'in het groen' / zure room / venkelsalade € 29
- Open ravioli van knolselder / champignons / wintertruffel / beurre blanc van zuurkool € 34
- Consommé van ossenstaart / schorseneren / wintertruffel € 34
- Langoustines / fideuà / zeekat / mousseline van gerookte paprika € 32
Hoofdgerechten
Geserveerd met een groentebereiding en bijgerecht naar keuze.
( 6 euro supplement per extra bijgerecht of groentebereiding).
Uit de Mibrasa:
- Vis volgens marktaanbod dagprijs
- Jonge duif uit Anjou, gebakken ganzenlever € 44
- Duke of Berskhire varkens côte a l'os (voor 2 pers.) € 35 pp
- Kalfszwezerik met amandelkorst € 49
- Filet pur met kreeftenbéarnaise € 55
- Wagyu A5 dunne lende € 69
- ‘Choix du boucher’ dunne lende, 35 dagen gerijpt (voor 2 pers.) € 55 pp
Saus naar keuze: Bearnaisesaus – rode wijnsaus
Groentebereidingen
- Geroosterde bloemkool / pickles / gefruite ui
- Pastinaak / gerookte amandelen
- Bietensla / dille mayonnaise
- Kropsla / vinaigrette salé
Bijgerechten
- Verse frieten
- Geprakte aardappel
- Pommes fondant
Desserts
- Crêpe Normande met Calvadosroom en huisbereid vanille ijs € 14
- A la minute gedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en vanilleroom € 14
- Espresso martini € 14
- Mango / passievrucht / kokos / yoghurt / vanille ijs € 14
- Assortiment geaffineerde kazen door “De Kaasplank” € 17
Indien u allergieën heeft of speciale wensen, laat het ons gerust weten.
Alle prijzen in euro, dienst en btw inbegrepen.