Elke dag lunchmenu (voor- en hoofdgerecht) aan € 34.

Bistronomie voor iedereen

Alles mag, niets moet in restaurant Goesepitte43. Zolang je maar geniet van het eten. In een comfortabele sfeer, in aangenaam gezelschap. Met een goed glas wijn, als je liefhebber bent. Zoals chef Jan Supply het zelf graag heeft wanneer hij uit eten gaat.

Een boontje voor groenten

Zowel vlees, vis of gevogelte komen aan bod op de kaart van Goesepitte43. Met de groenten springen we iets creatiever om dan gemiddeld. We besteden dan ook bijzondere aandacht aan een anders-dan-anderspresentatie van de groenten bij je gerecht.

Gerechten gegaard in de Mibrasa

Een blikvanger in onze keuken is de Mibrasa, een houtskooloven die de natuurlijke aroma's van je ingrediënten beklemtoont en er een uniek smakenpalet uit puurt. Niet te verwarren met het klassieke grillen – kom het verschil proeven! Uiteraard garen we niet alle gerechten in de Mibrasa. Op de kaart vind je voldoende bereidingen om een heel ander smakenparcours af te leggen.

Kortom, met Goesepitte43 streven we naar bistronomie voor iedereen. We zijn geen bistro, geen brasserie, geen gastronomisch restaurant. We serveren je vooral lekker eten op een eigentijdse manier.

Het restaurant biedt plaats aan voor 20 couverts. Maar ook als groep kan je het volledige restaurant voor zich boeken. In dit geval kunnen wij plaats bieden aan maximaal 32 personen.