Ook op zaterdag zakenlunch aan €34

Onze kaart

Indien u vegetarisch, veganistisch, glutenvrij wil eten of allergieën hebt, gelieve dit bij reservatie reeds door te geven. Zo kunnen wij aan alle verwachtingen voldoen.

Elke maand passen wij onze kaart aan volgens seizoen en smaken.
Houd er rekening mee dat er steeds wijzigingen kunnen zijn op de kaart omdat wij met dagverse producten werken.

** Op feestdagen serveren wij geen lunch ** 

 

Voorgerechten

  • Tartaar van tomaat / gerookte honingtomaat / sorbet van geitenkaas / brokkel geitenkaas / zwarte olijf      €24
  • Carpaccio van gambero rosso / zure room / blood lime     €36
  • Artisjok / girolles / feta / zomer truffel     €32
  • Rundstartaar / paarse aardappel / zure room / Imperial Heritage Caviar ‘Connoisseurs’ 10g ( per 5g extra € 15)     €39


Hoofdgerechten

Geserveerd met een groentebereiding en bijgerecht naar keuze.
( 6 euro supplement per extra bijgerecht of groentebereiding).

Uit de Mibrasa:

Vis volgens marktaanbod                                dagprijs

  • Ibérico varkenskroon, jus van rozemarijn     €39

  • Hoevekip filet, saus met morilles     €41
  • Black Angus filet pur, kreeftenbéarnaise     €45
  • Bavette van Wagyu     €49
  • Côte à l’os 5 weken gerijpt door “De Vleeshouwerij” (voor 2 pers.)      €49 pp

Saus naar keuze: Bearnaisesaus – rode wijnsaus 

 

Groentebereidingen

  • Gegrilde wortel / zoetzuur / erwten / jus van gerookte melk

  • Tomaten salade 
  • Gelakte aubergine, Oosters bereid

 

Bijgerechten

  • Aardappelsla met kappertjes

  • Polenta kroket
  • Aardappelmousseline

 

Desserts

  • Crêpe Normande met Calvadosroom en huisbereid vanille ijs     €14
  • A la minute afgedraaid vanille ijs met warme chocoladesaus en vanilleroom     €14
  • Espresso martini     €14
  • Assortiment geaffineerde kazen door “De Kaasplank”     €15

 

Tijdens het weekend serveren wij minstens voor- en hoofdgerecht.

Indien u allergieën heeft of speciale wensen, laat het ons gerust weten.

Alle prijzen in euro, dienst en btw inbegrepen.